De woorden…

Op deze pagina vertel ik jullie over onderwerpen die aansluiten bij wat mij als fotograaf bezig houdt. Ik vertel over wanneer ouders daar toestemming voor geven de geboortes die ik heb mogen vastleggen. Wat woorden niet kunnen zeggen ga ik toch proberen en vul daarmee de beelden aan. Een andere keer vertellen ouders over hun ervaring. Stuk voor stuk zijn deze verhalen persoonlijk en gaan zij over krachten, emoties en levens veranderende gebeurtenissen. Deze verhalen dragen bij aan het empoweren van vrouwen, normaliseren van geboorte en verspreiden van wijsheden.

Veel leesplezier!

James – 29 april 2022

17 mei 2022Blog, Nieuws

Gecompliceerde zwangerschap Er zijn zwangerschappen die gecompliceerder zijn dan anderen en samen gaan met spannende momenten, onzekerheden en waarbij ingrijpende beslissingen gemaakt moeten worden. Er zijn kinderen die eerder geboren worden dan eigenlijk wenselijk is om grote risico’s uit te sluiten. James is zo’n kindje. Met 34 weken en 1 dag werd hij door zijn … Lees meer

Wie ben ik eigenlijk?

Wie ben ik eigenlijk?

26 april 2022Blog

Mijn verhaal in een notendop… Mijn naam is Auke, geboren als één van een tweeling in 1981 in Noord Brabant. Inmiddels ben ik voor de liefde en de mogelijkheid om met mijn handen in de grond te wroeten afgereisd naar Midden Limburg. Hier woon ik samen met mijn vrouw en kinderen. Ik heb beeldende therapie … Lees meer