GEBOORTE

Gefeliciteerd! Jullie gaan een hele bijzonder tijd tegemoet. Maanden van voorbereiden, van voorstellen hoe het zou zijn, van onzekerheden, kwetsbaarheden, verlangen en liefde.
Op de geboortedag van je kindje passeren al deze gevoelens nog eens. Het is een dag om nooit te vergeten maar ook één die overweldigend, overrompelend en ingrijpend is. Emotioneel gebeurt er veel maar ook in je lijf en om je heen waardoor je achteraf merkt dat je niet alles meer kunt herinneren. Hoe mooi is het als je deze onvergetelijke dag kunt terug zien en je jouw kind zijn of haar geboorteverhaal in beeld kunt meegeven.

Bij een geboortereportage zijn alle waardevolle momenten en die details te zien die anders vergeten worden. Ik leg het geboorteproces op een mooie, discrete en integere manier vast terwijl jullie aandacht hebben voor elkaar en jullie kindje. Hierbij fotografeer ik natuurlijk de geboorte zelf maar ook alles erom heen. Hoe je de weeën opvangt, de steun van je partner, de eerste aanraking met je kindje, de controles en het eerste voedingsmoment. De geboortereportage laat je weer herinneren zodat je alles op eigen tempo nog eens kunt herbeleven. En loopt de geboorte anders dan gewild of verwacht? Ook dan is een geboortereportage ontzettend betekenisvol en draagt het bij aan de verwerking.
De beelden laten sfeer, emotie en gevoel, puurheid, intensiteit en intimiteit zien.

Tijdens het fotograferen houd ik me op de achtergrond. Ik maak gebruik van het licht wat aanwezig is en aanschouw wat er in het moment gebeurt.

Wil je graag een geboortereportage dan plannen we eerst een kennismakingsafspraak. We bespreken je wensen, wat je wel en niet vastgelegd wil hebben en wat je kunt verwachten. Als na dit gesprek blijkt dat het vertrouwt voelt om door mij de geboorte van je kindje vast te laten leggen maken we verdere afspraken en hebben we regelmatig contact.

Een geboortereportage is inclusief reiskosten en een kennismakingsgesprek. Daarnaast sta ik stand-by vanaf 37 weken zwangerschap en ben ik tot ongeveer 2 uur na de bevalling aanwezig om foto's te maken.

Willen jullie dat ik na de bevalling en de eerste controles langer blijf of dat ik de volgende dag terugkom om de ontmoeting met familie vast te leggen dan kan dat tegen een meerprijs van €175,-

Enkele dagen na de geboorte van je kindje ontvang je de eerste foto’s in de vorm van een sneak peek. Binnen vier weken na de geboorte ontvang je de hele reportage.

Ik werk met verschillende pakketten:

Pakket 1. Om te herinneren
Hierbij krijg je 80 tot 100 zwart/wit foto's in hoge resolutie op USB stick.
€ 695,-

Pakket 2. Om tastbaar te herinneren
Hierbij krijg je 100 tot 150 kleur en/of zwart-wit foto's op USB stick en een fotoalbum van 20 bij 20 cm of gepersonaliseerde houten bewaarbox. Je kiest daarvoor ongeveer 15 foto's uit die je hierin afgedrukt of bewaard wilt hebben.
€ 885,- *

Pakket 3. Om opnieuw te beleven en tastbaar te herinneren
Hierbij krijg je 100 tot 150 kleur en/of zwart/wit foto's op USB stick, een compilatie van de foto's met zelf uitgekozen muziek eronder, het geboorteverhaal in woorden en een luxe album (30 bij 30 cm) met daarin 25 foto's die je hiervoor zelf uitkiest.
€ 1225,- *

* Tegen meerprijs kun je kiezen voor een meer foto's/extra spreads, bedrukking op de kaft of ander papiersoort.