GEBOORTE

Gefeliciteerd! Jullie gaan een hele bijzonder tijd tegemoet. Maanden van voorbereiden, van voorstellen hoe het zou zijn, van onzekerheden, kwetsbaarheden, verlangen en liefde.
Op de geboortedag van je kindje passeren al deze gevoelens nog eens. Het is een dag om nooit te vergeten maar ook één die overweldigend, overrompelend en ingrijpend is. Emotioneel gebeurt er veel maar ook in je lijf en om je heen waardoor je achteraf merkt dat je niet alles meer kunt herinneren. Hoe mooi is het als je deze onvergetelijke dag kunt terug zien en je jouw kind zijn of haar geboorteverhaal in beeld kunt meegeven.

Bij een geboortereportage zijn alle waardevolle momenten en die details te zien die anders vergeten worden. Ik leg het geboorteproces op een mooie, discrete en integere manier vast terwijl jullie aandacht hebben voor elkaar en jullie kindje. Hierbij fotografeer ik natuurlijk de geboorte zelf maar ook alles erom heen. Hoe je de weeën opvangt, de steun van je partner, de eerste aanraking met je kindje, de controles en het eerste voedingsmoment. De geboortereportage laat je weer herinneren zodat je alles op eigen tempo nog eens kunt herbeleven. En loopt de geboorte anders dan gewild of verwacht? Ook dan is een geboortereportage ontzettend betekenisvol en draagt het bij aan de verwerking.
De beelden laten sfeer, emotie en gevoel, puurheid, intensiteit en intimiteit zien.

Tijdens het fotograferen houd ik me op de achtergrond. Ik maak gebruik van het licht wat aanwezig is en aanschouw wat er in het moment gebeurt.

Wil je graag een geboortereportage dan plannen we eerst een kennismakingsafspraak. We bespreken je wensen, wat je wel en niet vastgelegd wil hebben en wat je kunt verwachten. Als na dit gesprek blijkt dat het vertrouwt voelt om door mij de geboorte van je kindje vast te laten leggen maken we verdere afspraken en hebben we regelmatig contact.

Als je van tevoren al weet dat je kindje met een keizersnede geboren gaat worden kijk dan op deze pagina https://aukefotografeert.nl/geplande-keizersnede/

Een geboortereportage is inclusief reiskosten tot 15 km vanaf Haelen en een kennismakingsgesprek. Daarnaast werk ik met een back-up fotograaf samen en sta ik stand-by vanaf 37 weken zwangerschap. Tot ongeveer 2 uur na de bevalling ben ik aanwezig om foto's te maken.

Willen jullie dat ik na de bevalling en de eerste controles langer blijf of dat ik de volgende dag terugkom om bijvoorbeeld de ontmoeting met familie vast te leggen dan kan dat tegen een meerprijs van €150,- Dit gaat in overleg en in afstemming met mijn agenda.

Ik werk met verschillende pakketten:

Pakket 1. Om te herinneren €1195,- *
Inbegrepen:
- Digitale fotobestanden (ongeveer 150 in kleur en/of zwartwit) in hoge en lage resolutie op USB stick
- Een mini fotoalbum (lay-flat met 6 spreads) van 15 bij 15 cm met daarin de mooiste foto's
Exclusief:
- Eventuele parkeerkosten
- Reiskosten vanaf 15km a 35ct/km

Pakket 2. Om opnieuw te beleven €1400,- *
Inbegrepen:
- Digitale fotobestanden (ongeveer 200 in kleur en/of zwartwit) in hoge en lage resolutie op USB stick
- Mooiste foto's gebundeld in een lay-flat album met 15 spreads (30 pagina's) van 15-20 cm
- Embossing van de naam en geboortedatum in de albumomslag
- Prachtige slideshow van foto's en muziek
Exclusief:
- Eventuele parkeerkosten
- Reiskosten vanaf 15 km a 35ct/km

Pakket 3. Om alles opnieuw te beleven en te herinneren €1799,- *
Inbegrepen:
- Lifestyle zwangerschapsreportage, geboortereportage en lifestyle newbornreportage
- Drie gepersonaliseerde albums van 15 bij 20 cm (lay-flat pagina's en per album 10 spreads) met daarin de mooiste foto's gebundeld
- De fotobestanden (ongeveer 250 in kleur en/of zwartwit) in hoge en lage resolutie op USB stick
- Prachtige slideshow met foto's en muziek
Exclusief:
- Eventuele parkeerkosten
- Reiskosten vanaf 15 km a 35ct/km

Enkele dagen na de geboorte van je kindje ontvang je de eerste foto’s in de vorm van een sneak peek. Binnen vier weken na de geboorte ontvang je de hele reportage.

De geboorte van je kindje is een intieme gebeurtenis. Het delen van foto's gebeurt alleen met toestemming. Medisch personeel breng ik niet of onherkenbaar in beeld tenzij zij expliciet toestemming geven voor publicatie.

* Tegen meerprijs kun je kiezen voor extra spreads, grotere maat album, andere bedrukking op de kaft of ander papiersoort.