JUST BORN

De aller-, allereerste momenten van je baby vastgelegd op foto! Een just born fotoreportage vindt in de eerste 48 uur na de geboorte van jullie baby plaats. Die eerste momenten die zo uniek zijn en nooit meer terug komen. Denk bijvoorbeeld aan het eerste weegmoment, de eerste voeding, de eerste keer aankleden of het kennis maken met opa en oma of andere broertjes of zusjes.

Ik kom bij jullie thuis of in het ziekenhuis en bekijk van een afstand wat er in het moment gebeurt en leg dat vast. Je krijgt een mooie mix van spontane en liefdevolle foto’s met zichtbare dynamieken, acties en intieme momenten van geluk. En natuurlijk foto’s waarop details te zien zijn en close-ups van voetjes en handjes. Willen jullie een just born shoot… neem dan al rond de 35 weken zwangerschap contact met me op om de mogelijkheden te bespreken. Hiervoor plannen we een kennismakingsgesprek. Wanneer je bevalling begint dan geef je me hiervan een seintje. Dat geeft mij de kans om op tijd bij jou te zijn wanneer je kleintje geboren is.

Na de just-born maak ik een selectie van alle foto’s. De foto’s zijn nauwkeurig nabewerkt waarbij de nabewerking zo dicht mogelijk bij de werkelijkheid ligt door alleen wat contrast en kleur toe te voegen. Sommige foto’s zet ik om in zwart-wit.

Na enkele dagen ontvang je de eerste foto’s in de vorm van een sneak peek. Binnen drie weken na de fotoshoot ontvang je 30 foto’s in hoge resolutie via een downloadlink en een USB stick.

De just-born shoot is inclusief het kennismakingsgesprek, btw, nabewerking en reiskosten tot 20 km. Daarbuiten geldt een km vergoeding van €0.35ct/km.