JUST BORN

De aller-, allereerste momenten van je baby vastgelegd op foto! Een just born fotoreportage vindt in de eerste 48 uur na de geboorte van jullie baby plaats. Die eerste momenten die zo uniek zijn en nooit meer terug komen. Denk bijvoorbeeld aan het eerste weegmoment, de eerste voeding, de eerste keer aankleden of het kennis maken met opa en oma of andere broertjes of zusjes of de thuiskomst wanneer je in het ziekenhuis bevallen bent.

Ik kom bij jullie thuis of in het ziekenhuis en bekijk van een afstand wat er in het moment gebeurt en leg dat vast. Je krijgt een mooie mix van spontane en liefdevolle foto’s met zichtbare dynamieken, acties en intieme momenten van geluk. En natuurlijk foto’s waarop details te zien zijn en close-ups van voetjes en handjes. Willen jullie een just born reportage… neem dan tenminste voor de 35 weken zwangerschap contact met me op om de mogelijkheden te bespreken. Hiervoor plannen we een kennismakingsgesprek. Wanneer je bevalling begint dan geef je me hiervan een seintje. Dat geeft mij de kans om op tijd bij jou te zijn wanneer je kleintje geboren is. Natuurlijk stemmen we direct na de geboorte van jullie kindje  opnieuw samen af wat het beste moment is waarop ik kan komen.

Na enkele dagen ontvang je de eerste foto’s in de vorm van een sneak peek. Binnen drie weken na de fotoshoot ontvang je minimaal 40 foto’s in hoge resolutie op een USB stick.

De just-born shoot is inclusief het kennismakingsgesprek en BTW. Bij een justborn reportage hoort een tastbaar product in de vorm van een gepersonaliseerd album van 15 bij 20 cm (10 spreads). Er zijn geen reiskosten aan verbonden tot 15 km vanaf Haelen. Daarbuiten geldt een kilometervergoeding van €0,35 per km.