DAY IN THE LIFE

Bij "Day in the life" fotografie wordt de focus gelegd op het moment en het vastleggen van het normale, dagelijks maar juist daarom bijzondere leven. Een day in the life reportage is een uniek journalistiek document van jouw gezinsleven. Alle momenten van de dag, de dynamiek, interacties en activiteiten worden vastgelegd en vormen een verhaal.

Een Day in the life reportage laat zien hoe jouw leven er op dat moment uit ziet. En heb je kinderen dan mogen zij gewoon doen wat zij altijd doen. Spelen, knoeien en ja...ook klieren, tranen en ruzies horen daarbij. Ik kom gewoon bij jou thuis daar waar jouw leven zich afspeelt en voeg me naar jouw ritme van de dag. Als het dus tijd is voor een verschoning, een voeding of iets heel anders dan kan ik dat moeiteloos en ongeforceerd vastleggen. En zo ontstaat er een mooi resultaat waarbij jouw huis, de rommeltjes en met aandacht uitgezochte spullen of gekregen erfenissen het decor vormen voor een prachtige reportage.

Wil jij jezelf of je gezin op een Day in the life manier vastgelegd hebben maar wil je geen hele of een halve dag fotografie? Kies dan een moment wat voor jou een belangrijk is of ritueel die je graag vastgelegd wilt hebben. Denk bijvoorbeeld aan een bezoekje aan oma, de hond uit laten, samen eten, de kinderen naar bed brengen en welterusten wensen of de afwas doen. Zowel mooie als verdrietige momenten zijn het waard om vastgelegd te worden. Ik hoor je ideeën graag!

Bij een Day in the life reportage krijg je beelden die je het echte leven laten zien. Het is een tastbaar product wat helpt bij het vasthouden van herinneringen.

Als je een dag, moment of gebeurtenis uit je leven vastgelegd wil hebben dan plannen we hier twee uur voor (€450,-), een dagdeel van drie a vier uur (€625,-) of een hele dag van 8 uur (€1089). Ik kom met mijn camera bij jou thuis en kijk vanaf een afstand wat er gebeurt en leg dat vast.

Na enkele dagen ontvang je de eerste foto’s in de vorm van een sneak peek. Binnen drie weken na de reportage ontvang je de reportage op een USB stick. De reportage bestaat uit 40 foto's (bij een reportage van 2 uur), 70 foto's  (bij een reportage van drie a vier uur) of 100 foto's (bij een reportage van een hele dag). Jullie verhaal is pas echt mooi in een album. Standaard krijg je bij een day in the life reportage een prachtig handgemaakt album van 15x20 met 10 lay-flat spreads. Tegen meerprijs kun je kiezen voor een groter album en extra spreads.

De Day in the life fotoreportage is inclusief btw en nabewerking. Er zijn geen reiskosten aan verbonden tot 15 km vanaf Haelen. Daarbuiten geldt een kilometervergoeding van €0,35ct/km.