NEWBORN

Jullie hebben een kleintje gekregen! Gefeliciteerd!
Een newbornreportage kan ik maken wanneer je kindje enkele dagen oud is tot enkele maanden na de geboorte. Je kunt van mij een lifestyle newborn reportage verwachten. Dus zo min mogelijk geposeerd en gekunsteld maar in een ongedwongen sfeer, met natuurlijk licht, in het moment en bij jou thuis. Een fotoshoot van alledaagse momenten waarin jij en je kindje op een mooie manier worden vastgelegd en er oog is voor sfeer en details. Denk aan een voedingsmoment, het knuffelen met eventuele andere gezinsleden of huisdieren of het badritueel. Je krijgt van mij verschillende reeks foto’s met close-ups, totaalbeelden en foto’s van je baby apart maar ook van jullie samen.

Een newbornreportage duurt ongeveer 2 uur. We hebben alle tijd om het voor je baby fijn en ontspannen te laten verlopen. Een voorwaarde voor pure, eerlijke en liefdevolle foto’s!

Enkele dagen na de reportage ontvang je de eerste foto's in de vorm van een preview. Binnen drie weken na de fotoreportage ontvang je de reportage, afhankelijk van het gekozen pakket, via een online galerij of via wedtransfer. De newbornreportage is inclusief btw en nabewerking. Er zijn geen reiskosten aan verbonden tot 15 km vanaf Haelen. Daarbuiten geldt een kilometervergoeding van €0,35 per km

Pakket 1: €369,-
Dit pakket is inclusief sessiekosten, minimaal 30 digitale bestanden in kleur en/of zwartwit en een gepersonaliseerd album van 15 bij 20 cm met daarin een selectie van de mooiste foto's. Tegen meerprijs kun je kiezen voor een groter album en/of extra spreads.

Pakket 2: €309,-
Dit pakket is inclusief sessiekosten, 10 digitale bestanden die je zelf uit een online galerij kiest en een minialbum van 15 bij 15 cm met daarin jullie gekozen foto's. Tegen meerprijs kun je het album personaliseren.

Pakket 3: €289,-
Dit pakket is inclusief sessiekosten en 5 digitale bestanden die je zelf uit een online galerij kiest.