NEWBORN

Jullie hebben een kleintje gekregen! Gefeliciteerd!
Een newbornshoot kan ik maken wanneer je kindje enkele dagen oud is tot ongeveer 2 maanden na de geboorte. Je kunt van mij een lifestyle newborn shoot verwachten. Dus zo min mogelijk geposeerd en gekunsteld maar in een ongedwongen sfeer, met natuurlijk licht, in het moment en bij jou thuis. Een fotoshoot van alledaagse momenten waarin jij en je kindje op een mooie manier worden vastgelegd en er oog is voor sfeer en details. Denk aan een voedingsmoment, het knuffelen met eventuele andere gezinsleden of huisdieren of het badritueel. Je krijgt van mij verschillende reeks foto’s met close-ups, totaalbeelden en foto’s van je baby apart maar ook van jullie samen.

Een newbornshoot duurt ongeveer een 1,5 tot 2 uur. We hebben alle tijd om het voor je baby fijn en ontspannen te laten verlopen. Een voorwaarde voor pure, eerlijke, frisse en liefdevolle foto’s!
Na de newbornshoot maak ik een selectie van alle foto’s. De foto’s zijn nauwkeurig nabewerkt waarbij de nabewerking zo dicht mogelijk bij de werkelijkheid ligt door alleen wat contrast en kleur toe te voegen.

Boek je zowel een zwangerschaps- als een newbornshoot dan krijg je er een minialbum bij!

Na enkele dagen ontvang je de eerste foto’s in de vorm van een sneak peek. Binnen drie weken na de fotoshoot ontvang je de reportage via een online galerij. Je kiest 10 foto’s uit waarna je deze in hoge resolutie via een downloadlink ontvangt. Tegen meerprijs kunnen extra foto's besteld worden.

De newbornshoot is inclusief btw en nabewerking. Er zijn geen reiskosten aan verbonden tot 15 km vanaf Haelen. Daarbuiten geldt een kilometervergoeding van €0,35 per km.