Ik geniet echt van de foto’s.

Oh, Auke, ik heb zo zitten genieten. Weet je wat wij zo fijn vinden aan de foto’s? Het was een gezellige ochtend en dat zien we terug op de foto’s. Ondanks dat ik mijn zwangere lijf niet super vind, geniet ik echt van de foto’s en ben ik niet gefocust op de “minderheden”. Top gedaan!

Zinnenstrelende schoonheid, sprookjesachtig van sfeer

De toetsingscommissie van Stichting Keurmerk Geboortefotografie heeft mij mooie feedback gegeven.” Jouw ingezonden serie was van zinnenstrelende schoonheid, sprookjesachtig van sfeer. De toetsingscommissie ziet in jou een autonoom denkende en werkende fotograaf met een duidelijke visie op hoe ze het liefste haar werk doet; observerend en registrerend en zo min mogelijk sturend aanwezig”.

Rauwe en persoonlijke werkelijkheid

Auke is een creatieve en professionele fotograaf die zich kenmerkt door het weer kunnen geven van de rauwe en persoonlijke werkelijkheid. Mooi, open, treffend en bijzonder. Daarnaast ook fijn en bescheiden in aanwezigheid van gezelschap.

Met respect gefotografeerd.

Perfectionistisch is Auke wel dus je kunt erop vertrouwen dat de reportage prachtig wordt, met respect gefotografeerd wat er meteen voor zorgt dat ik mijn bevallingsfoto’s met jullie kan delen.
Auke is eerlijk en prettig direct!

Zij is PUUR!

Ik heb voor Auke gekozen om een simpele reden. Zij is PUUR!
Ze straalt rust uit, kalmte, ervaring, weet haar plek maar ondersteunt als je daarom vraagt. Ze neemt de tijd zowel vóór de bevalling, tijdens de bevalling, bij de momenten erna (die voor mij net zo kostbaar zijn) én bij de nabewerking van de foto’s die ze persoonlijk komt overhandigen. Tot het laatste moment betrokken bij dit emotionele proces.

Je bent aanwezig maar zo onzichtbaar.

Wat een top werk. Je bent aanwezig maar zo onzichtbaar. Geen enkel moment stond je in de weg maar telkens op de juiste plek voor het juiste plaatje. Top eindresultaat heel erg blij mee!

Je hebt me de meest kostbare herinnering gegeven

Auke wat ben je liefdevol, warm en fijn persoon! Je doet je werk met passie en hebt me de meest kostbare herinnering gegeven van de geboorte van ons meisje waar ik je enorm dankbaar voor ben! Het is een compleet verhaal die je met jouw foto’s weet te vertellen en als kers op de taart heb je nog een echt geboorteverhaal geschreven!
Dankbaar…

Fijn dat Auke alle tijd voor ons had.

Auke heeft een fotoshoot gedaan bij ons thuis. En waaaw wat een mooie foto’s. Auke liet ons erg op ons gemak voelen, waardoor we heel ontspannen waren. Zeker als kersverse ouders is het fijn dat Auke alle tijd voor ons had. Echt een aanrader!

Het plezier en de liefde straalt er vanaf…

Supergave fotoshoot gehad van Auke samen met onze twee zoontjes en de toekomstige baby in de buik. Aandacht en rekening houdend met de verschillende kindjes, zwangere buik én papa en mama. Het plezier en de liefde straalt er vanaf.