ZWANGER

Gefeliciteerd! Wat een bijzonder tijd om je lichaam te zien veranderen, je kleintje te voelen bewegen en waarin jij je klaar maakt voor dit nieuwe leven.
Negen maanden… ze zijn zo voorbij. Bij een zwangerschapsreportage leg ik je buik en die speciale tijd vast. Dit doe ik meestal tussen de 32 en 37 weken zwangerschap maar eerder of later mag natuurlijk ook.
De zwangerschapsreportage kan bij jou thuis of op een door jou gekozen plek plaatsvinden en legt jullie alledaagse momenten vast waarin je buik op een mooie manier te zien is en er oog is voor sfeer en details. Momenten zoals het inrichten van de babykamer of dromend over de tijd die gaat komen.
Wil je liever op een locatie buiten gefotografeerd worden. Dat kan! Ieder seizoen is daar geschikt voor.

Zwangerschapsfotografie gaat natuurlijk om jou en je mooie buik. Maar ook je partner of eventuele andere kinderen kunnen mee op de foto.

Enkele dagen na de reportage ontvang je de eerste foto's in de vorm van een preview. Binnen drie weken na de fotoreportage ontvang je de reportage, afhankelijk van het gekozen pakket, via een online galerij of via wedtransfer. De newbornreportage is inclusief btw en nabewerking. Er zijn geen reiskosten aan verbonden tot 15 km vanaf Haelen. Daarbuiten geldt een kilometervergoeding van €0,35 per km

Pakket 1: €329,-
Dit pakket is inclusief sessiekosten, minimaal 30 digitale bestanden in kleur en/of zwartwit en een gepersonaliseerd album van 15 bij 20 cm met daarin een selectie van de mooiste foto's. Tegen meerprijs kun je kiezen voor een groter album en/of extra spreads.

Pakket 2: €289,-
Dit pakket is inclusief sessiekosten, 10 digitale bestanden die je zelf uit een online galerij kiest en een minialbum van 15 bij 15 cm met daarin jullie gekozen foto's. Tegen meerprijs kun je het album personaliseren.

Pakket 3: €275,-
Dit pakket is inclusief sessiekosten en 5 digitale bestanden die je zelf uit een online galerij kiest.