ZWANGER

Gefeliciteerd! Wat een bijzonder tijd om je lichaam te zien veranderen, je kleintje te voelen bewegen en waarin jij je klaar maakt voor dit nieuwe leven.
Negen maanden… ze zijn zo voorbij. Bij een zwangerschapsreportage leg ik je buik en die speciale tijd vast. Dit doe ik meestal tussen de 32 en 37 weken zwangerschap maar eerder of later mag natuurlijk ook.
De zwangerschapsreportage kan bij jou thuis of op een door jou gekozen plek en legt alledaagse momenten vast waarin je buik op een mooie manier te zien is en er oog is voor sfeer en details. Momenten zoals het inrichten van de babykamer of dromend over de tijd die gaat komen.
Wil je liever op een locatie buiten gefotografeerd worden. Dat kan! Ieder seizoen is daar geschikt voor.

Zwangerschapsfotografie gaat natuurlijk om jou en je mooie buik. Maar ook je partner, eventuele kinderen, opa’s of oma’s en vriendinnen kunnen mee op de foto.

Na de zwangerschapsreportage maak ik een selectie van alle foto’s. De foto’s zijn nauwkeurig nabewerkt waarbij de nabewerking zo dicht mogelijk bij de werkelijkheid ligt door alleen wat contrast en kleur toe te voegen.

Na enkele dagen ontvang je de eerste foto’s in de vorm van een sneak peek. Binnen drie weken na de fotoshoot ontvang je de reportage via een online galerij waarna je 8 foto’s uit kiest. Daarna ontvang je de gekozen foto's in hoge resolutie via een downloadlink. Tegen meerprijs kunnen extra foto's besteld worden.

De zwangerschapsshoot is inclusief btw en nabewerking. Er zijn geen reiskosten aan verbonden tot 15 km vanaf Haelen. Daarbuiten geldt een kilometervergoeding van €0,35 per km.

Boek je zowel een zwangerschapsshoot als een newbornshoot dan krijg je er een minialbum bij!